Εθνική & Περιουσία

Είναι όμορφο να απολαμβάνουμε όλα όσα έχουμε αποκτήσει.

Τα περιουσιακά μας στοιχεία είναι αγαθά στα οποία έχουμε επενδύσει οικονομικά, αλλά και συναισθηματικά. Είναι η περιουσία που δημιουργήσαμε για εμάς και τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Πως μπορούμε όμως να την προστατεύσουμε από απρόβλεπτους κινδύνους που μπορεί να την απειλούν καθημερινά;

Η περιουσία σας αξίζει τη σιγουριά της Εθνικής Ασφαλιστικής. Για την κάλυψη της ακίνητης και κινητής περιουσίας σας, η Εθνική Ασφαλιστική είναι πάντα δίπλα σας για να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και σύγχρονα προγράμματα.

Επιλέγοντας ένα από τα προγράμματα ασφάλισης περιουσίας
της Εθνικής Ασφαλιστικής απολαμβάνετε:

home iot
 • Πλήρη ασφάλιση των περιουσιακών σας στοιχείων από φυσικές καταστροφές και τυχαία γεγονότα (όπως πυρκαγιά, πλημμύρα, καταιγίδα, χιόνι, διαρροή σωληνώσεων κ.λπ.) αλλά και από κακόβουλες ενέργειες και βανδαλισμούς, ακόμη και από τρομοκρατικές ενέργειες.
 • Τη δική σας προστασία, εξασφαλίζοντας την ηρεμία και την ασφάλειά σας. Πολλές φορές είτε ως ιδιοκτήτης είτε ως ενοικιαστής, είστε εκτεθειμένος σε κινδύνους που προέρχονται από την κατοχή των περιουσιακών σας στοιχείων (π.χ. αστική ευθύνη, έξοδα προσωρινής διαμονής μετά από ζημιά, απώλεια ενοικίου, ληστεία μετρητών κ.λπ.)
 • Πλήθος πρωτοποριακών καλύψεων με ανταγωνιστικά ασφάλιστρα.
 • Άμεση αποζημίωση (εντός 5 ημερών) για τις καλυπτόμενες ζημιές μέχρι 5.000€. Η προθεσμία των 5 ημερών ξεκινά από την ημερομηνία πρώτης αυτοψίας πραγματογνώμονα και αφορά σε κατοικίες φυσικών προσώπων.
 • Νέα υπηρεσία επείγουσας τεχνικής βοήθειας
  Επιπλέον με όλα τα πακέτα ασφάλισης κατοικίας εξασφαλίζετε τη νέα υπηρεσία επείγουσας τεχνικής βοήθειας χωρίς καμία επιβάρυνση στο ασφάλιστρό σας, για την εξυπηρέτησή σας σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης.
  Αναλυτικότερα, για να δείτε τις παροχές της νέας κάλυψης επείγουσας τεχνικής βοήθειας πατήστε εδώ.

Full Home

Ασφάλιση Κατοικιών από Κάθε Κίνδυνο

Εθνική & Σκάφος

Τίποτα δεν συγκρίνεται με την απόλαυση που σας δίνει μια απόδραση με το σκάφος σας. Η θάλασσα όμως και οι απρόσμενες εναλλαγές του καιρού είναι παράγοντες που δεν ελέγχονται.

Η Εθνική Ασφαλιστική βρίσκεται κοντά σας εξασφαλίζοντας απόλυτη σιγουριά σε εσάς, στους επιβαίνοντες και στο σκάφος σας (μηχανοκίνητο ή ιστιοπλοϊκό).

Τα προγράμματα που σας προτείνει η Εθνική Ασφαλιστική αποτελούν ιδανικές λύσεις για το σκάφος σας και είναι σχεδιασμένα σύμφωνα με τις διεθνείς ρήτρες του Ινστιτούτου Ασφαλιστών του Λονδίνου (Institute Yacht Clauses 1/11/85 cl. 328).

Καλύψεις & Οφέλη Προγραμμάτων Ασφάλισης Σκάφους

Παρακαλούμε συμπληρώστε στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος τα στοιχεία σας και το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει και ο αρμόδιος σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας.
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

  * ΤΥΠΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ;

  * ΕΙΔΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ;

  * ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ;

  * ΗΜΕΡ. ΚΑΤΑΣΤΕΥΗΣ ΚΤΗΡΙΟΥ;

  * ΑΞΙΑ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΕ ΕΥΡΩ(€);

  * ΑΞΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΕ ΕΥΡΩ(€);

  * ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕΙΣΜΟΥ:

  * ΕΙΔΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ;

  * ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ;

  * ΗΜΕΡ.ΚΑΤΑΣΤΕΥΗΣ ΚΤΗΡΙΟΥ;

  * ΑΞΙΑ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΕ ΕΥΡΩ(€);

  * ΑΞΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΕ ΕΥΡΩ(€);

  * ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕΙΣΜΟΥ;

  * ΑΤΟΜΙΚΗ & ΟΙΚΟΓΕΝ. ΑΣΤ.ΕΥΘΥΝΗ;

  * ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΤΗΡΙΟΥ;

  * ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ;

  * ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΚΑΦΩΝ;

  * ΤΥΠΟΣ ΣΚΑΦΟΥΣ;

  * ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ ΜΗΧΑΝΗΣ (hp);

  * ΕΠΙΣΥΝΑΨΗ ΑΔΕΙΑΣ

  (Αρχεία σε μορφή pdf, doc, docx)

  * ΕΛΞΗ JETSKI;

  Επιτρέπω την επεξεργασία των προσωπικών μου στοιχείων σύμφωνα με τον Αριθμό Κανονισμού ΕΕ. 2016/679

  Όπου υπάρχει   *   το πεδίο είναι απαιτούμενο

  Follow Us