Εθνική & Μετακίνηση

Η Εθνική Ασφαλιστική, γνωρίζοντας τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών της αλλά και τις τρέχουσες οικονομικές συγκυρίες, σας προσφέρει την ιδανική λύση για την ασφάλιση του οχήματός σας, μέσω των προγραμμάτων ασφάλισης οχημάτων της Εθνικής Ασφαλιστικής.
 

Το ανταγωνιστικό τους τιμολόγιο εξασφαλίζει την αντικειμενική κατανομή των ασφαλίστρων, αφού ο προσδιορισμός του κόστους ασφάλισης στηρίζεται στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε οχήματος και πελάτη, προσφέροντας τον βέλτιστο συνδυασμό καλύψεων και τιμής.

Γνωρίστε τα Προγράμματα Ασφάλισης Αυτοκινήτου της Εθνικής Ασφαλιστικής:

Auto Protect

Full Auto

Εθνική & Μετακίνηση - corvette

Τα ολοκληρωμένα πακέτα ασφάλισης αυτοκινήτου Full [Auto], δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες της Εθνικής Ασφαλιστικής να καλύψουν τις πραγματικές τους ανάγκες μέσα από τις αναβαθμισμένες καλύψεις, τα επιπλέον μοναδικά προνόμια και την ασφάλεια που προσφέρει εδώ και 130 χρόνια η Εθνική Ασφαλιστική, η πρώτη Ασφαλιστική.

Η Εταιρία προχωρά ένα ακόμη βήμα μπροστά, επιβραβεύοντας τους πιστούς της πελάτες και προσεκτικούς οδηγούς. Σε κάθε ετήσια ανανέωση του ασφαλιστηρίου συμβολαίου και εφόσον το ασφαλισμένο αυτοκίνητο δεν έχει προκαλέσει ζημιές, ανταμείβει τον πελάτη προσφέροντάς του πρόσθετη σημαντική έκπτωση στο ασφάλιστρο που καταβάλλει.

Εκπτώσεις επίσης παρέχονται σε οικογένειες που έχουν κι άλλα ασφαλισμένα οχήματα στην Εταιρία ή σε πελάτες που διατηρούν άλλο ατομικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο στην Εταιρία.

Επιλέγοντας την Εθνική Ασφαλιστική, για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας, εξασφαλίζετε μοναδικά προνόμια και καλύψεις!

Σύγχρονα Ολοκληρωμένα Πακέτα Ασφάλισης Επιβατικών Ιδιωτικής Χρήσης Αυτοκινήτων (Ε.Ι.Χ.) Full Auto

Σύγχρονα Ολοκληρωμένα Προγράμματα Ασφάλισης που εξασφαλίζουν πλήρως το αυτοκίνητο και τον οδηγό του με πρωτοποριακές καλύψεις και ανταγωνιστικό ασφάλιστρο.
Η οικογένεια προγραμμάτων με την ονομασία Full [Auto] σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε το πακέτο καλύψεων που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Επιπλέον, μπορείτε προαιρετικά να επιλέξετε την Οδική Βοήθεια, το Προσωπικό Ατύχημα Οδηγού και τη Θραύση Κρυστάλλων, όπου αυτή δεν περιλαμβάνεται.

Τα πακέτα Full [Auto] βασίζονται στη φιλοσοφία της μεγαλύτερης δυνατής κάλυψης με το οικονομικότερο ασφάλιστρο:

Με όλα τα πακέτα ασφάλισης οχημάτων της Εθνικής Ασφαλιστικής απολαμβάνετε μια σειρά προνομιακών καλύψεων και παροχών για να νιώθετε σίγουροι και ασφαλείς έναντι οποιουδήποτε απρόοπτου γεγονότος.

Παρακαλούμε συμπληρώστε στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος τα στοιχεία σας και το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει και ο αρμόδιος σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας.
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

  * ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ :

  * ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΟΥ :

  * ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΔΕΙΑΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ :

  * ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΔΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ :

  * ΕΠΙΣΥΝΑΨΗ ΑΔΕΙΑΣ

  (Αρχεία σε μορφή pdf, doc, docx)

  ΕΠΙΣΥΝΑΨΗ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ

  (Αρχεία σε μορφή pdf, doc, docx)

  * ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ :

  * ΘΡΑΥΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ;

  * ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ;

  * ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ;

  * ΚΑΛΥΨΗ ΟΔΗΓΟΥ;

  Επιτρέπω την επεξεργασία των προσωπικών μου στοιχείων σύμφωνα με τον Αριθμό Κανονισμού ΕΕ. 2016/679

  Όπου υπάρχει   *   το πεδίο είναι απαιτούμενο

  Follow Us