Ποιοί Είμαστε

Η Αρχή

Η Πίνη Μαρίνα γεννήθηκε στην Αθήνα στις 10 Ιουλίου 1976 από τον Γιώργο και την Μαρία το γένος Γεροντοπούλου με ρίζες από την Μικρά Ασία και την Σίφνο. Μεγαλωμένη ανάμεσα στα Άνω Πετράλωνα, δίπλα στα Προσφυγικά και στην Σίφνο λόγω επιχειρήσεων της οικογένειάς της. Από παιδί μέσα στις πωλήσεις και τις τουριστικές επιχειρήσεις, νωρίς κατάλαβε τις έννοιες προσφορά και ζήτηση.

Μιλώντας άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά και γνωρίζοντας νέες κουλτούρες σύντομα άρχισε να έχει πιο βαθιά ερωτήματα όπως τις κοινές ανάγκες που έχουν όλοι οι λαοί.

Οι Στόχοι

Έκανε μπαλέτο και ταυτόχρονα πρωταθλητισμό στην ενόργανη στον Πανελλήνιο Όμιλο και έμαθε να μην συμβιβάζεται με απλά πράγματα. Αναζητούσε την κορυφή μέσω του πρωταθλητισμού και έψαχνε πάντα ένα επάγγελμα με προσκλήσεις και ψηλούς στόχους.

Έζησε στην Αμερική ανάμεσα στην ελληνική κοινότητα της Βοστώνης και είδε πως μπορείς να κυνηγάς την επιτυχία. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα διαπίστωσε ότι ήθελε κάτι παραπάνω από μια μόνιμη θέση στο δημόσιο. Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα κυρίως στην πώληση και ταυτόχρονα παρέδιδε σε παιδιά ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών και γαλλικών.

'Eτσι το 1996 το όνειρο ξεκίνησε

Στην πρώτη της συνάντηση στο ασφαλιστικό γραφείο με την κ. Κασιμάτη Ευαγγελία, τον κ. Ανδριτσάκη Θεόδωρο και τον κ. Μαυρομμάτη Ιωάννη (πρώτο ομαδάρχη της Εθνικής Ασφαλιστικής στην Ελλάδα τότε) την έπεισαν ότι αυτό το επάγγελμα είναι ο δρόμος για την επιτυχία. Ερωτεύτηκε το επάγγελμά της από την πρώτη μέρα της εκπαίδευσης της διαπιστώνοντας ότι το επάγγελμα αυτό είναι λειτούργημα .

Στόχος της τότε ήταν να μπορέσει να καλύψει όσο περισσότερες ανάγκες μπορεί μέσω της ιδιωτικής ασφάλισης με προτεραιότητα πάντα τον άνθρωπο. Με την συνεχή εκπαίδευση και καθοδήγηση του διευθυντή της, Ιωάννη Μαυρομμάτη και του Επιθεωρητή της Γεώργιου Φουφόπουλου η εξέλιξη και η επιτυχία της ήταν δεδομένη.

Στις 06.11.96 εντάχθηκε στην Εθνική Ασφαλιστική.

Πρώτη σημαντική διάκριση το 1999 ως Κορυφαίου ασφαλιστή της LIMRA. Ακολουθούν συνεχείς διακρίσεις στην Επιθεώρησή της αλλά και στην Εθνική Ασφαλιστική. Το 2001 γίνεται Διακεκριμένη ασφαλιστική σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής και το 2008 Κορυφαία ασφαλιστική σύμβουλος συμμετέχοντας παράλληλα στα συνέδρια και ταξίδια της Εθνικής Ασφαλιστικής αλλά και της Επιθεώρησής της. 

 Υποστήριζε τους συναδέλφους της  και ταυτόχρονα στρατολογούσε υποψήφιους ασφαλιστικούς συμβούλους για να τους δείξει πως μπορούν και αυτοί να κάνουν το ίδιο για τους συνανθρώπους τους. Επίσης, η δραστηριοποίηση της επεκτάθηκε σύντομα και στον Ν. Κυκλάδων ( Κύθνο, Σέριφο, Σίφνο, Μήλο, Τήνο, Σύρο )  

Success

Διακρίσεις

Το 2011 μπαίνει στο χώρο του management και από την ίδια κιόλας χρονιά μαζί με τους συνεργάτες της καταφέρνει να βρεθεί στην 16η θέση της Εθνικής Ασφαλιστικής πανελλαδικά. Με συνεχή εκπαίδευση και καθοδήγηση την επόμενη χρονιά (2012) κατακτούν την 10η θέση της εταιρείας και ακολουθούν τα χρόνια με συνεχείς διακρίσεις της ομάδας και των συνεργατών της.

Το 2017 η ομάδα αγγίζει 257.183 ευρώ Νέα Παραγωγή στον Κλάδο Ζωής επιτυχάνοντας έτσι διακρίσεις για την ίδια καθώς και για τους συνεργάτες της σε όλες τις βαθμίδες της εταιρείας . Το 2019 η ίδια πήρε και τον τίτλο  CIAM της LIMRA. Και το όνειρο συνεχίζεται …

0 +

Ετη Δυναμικης Παρουσιας

0 +

Πελάτες

0

Εισπράξεις

Our Team

Γνωρίστε την Ομάδα μας

Μαρίνα Πίνη

Συντονίστρια Ασφαλιστικών Πρακτόρων


C.I.A.M. Chartered Insurance Agency Manager της LIMRA


" Προτεραιότητα μας είναι πάντα ο άνθρωπος "

Ευαγγελία Κασιμάτη

Ασφαλιστικός ΠράκτοραςΙ.Ε.Κ. Λογιστική & Διοίκηση Επιχειρήσεων


" Η σωστή πληροφόρηση ξεπερνά ότι θεωρούμε αδύνατο "

Χατζαντώνης Γεώργιος

Ασφαλιστικός ΠράκτοραςMBA Degree
Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Empire State college

"Οι αριθμοί οφείλουν να εξυπηρετούν τον άνθρωπο "

Χριστίνα Αθανασοπούλου

Γραμματειακή Υποστήριξη


A.Τ.Ε.Ι Πατρών Διοίκηση Επιχειρήσεων

" Είμαστε στην διάθεση σας να προσφέρουμε απαντήσεις σε κάθε απορία σας "

Ελα μαζι μας

Ο Δρόμος προς την κορυφή

Αναζητάς την ευκαιρία να κάνεις καριέρα και όχι απλά να βρεις εργασία;